Zelf
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Hieronder ziet u een aantal van de beste aansprakelijkheidsverzekeringen gerangschikt op prijs en score. De score is bepaald door recensies welke wij ingestuurd kregen, de voorwaarden van de verzekering en klachten welke op het internet te vinden zijn. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare lijst met aanbieders aan u tonen. Let erop dat de getoonde prijzen enkel voor basisdekking zijn in een algemene regio. In dit geval gaat het om een 2 onder 1 kap woning in Amsterdam, 2 inwonende kinderen en een dekking tot €1.250.000.

Als u op het logo klikt kunt u meer informatie lezen over de betreffende verzekeraar, inclusief de voor- en nadelen van de betreffende aansprakelijkheidsverzekering. Uiteraard zijn alle verzekeraars in de lijst gecontroleerd door de AFM en voldoen deze aan alle eisen welke er aan verzekeringsmaatschappijen gesteld worden.

Aanvullende pakketten

Bij diverse aansprakelijkheidsverzekeringen kunt u aanvullende modules afsluiten. Een hogere dekking of bijvoorbeeld als u veel op reis bent een reisdekking. Deze pakketten zijn echter niet gemakkelijk te vergelijken omdat dit heel wisselende producten zijn welke per verzekeraar afwijken. Wij raden u aan deze handmatig te bekijken en te vergelijken bij de diverse verzekeraars. Let erop dat de aanvullende modules de premie snel doen verhogen. Sluit deze enkel af als u denkt dit echt nodig te hebben!