Aegon
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

InSharedHet is altijd vervelend wanneer u iets stuk maakt van iemand anders. In eerste instantie is dit vervelend omdat het u opzadelt met een vervelend gevoel, maar anderzijds zijn ook de financiële gevolgen vaak iets om rekening mee te houden. Gelukkig biedt met name de verzekeraar Inshared u de mogelijkheid om u tegen deze vervelende gevolgen in te dekken. Door er voor te kiezen om de Inshared aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten slaapt u immers op beide oren, u bent bij schade aan derden steeds op gepaste wijze verzekerd.

Direct uw premie berekenen bij Inshared? Klik hier!

Premie naar levenservaring

Het bedrag dat door de Inshared aansprakelijkheidsverzekering wordt ingedekt is vastgesteld op 1.500.000 per schadegeval. Deze dekking is meer dan aanzienlijk te noemen, in het bijzonder omdat er een zeer scherpe verzekeringspremie tegenover wordt gesteld. Daarnaast is het zo dat de premie van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering onderhevig is aan bijvoorbeeld de leeftijd waarover u beschikt. Er wordt wel eens gezegd dat wijsheid met de jaren komt waardoor statistisch gezien de kans op schade kleiner wordt. Dit vertaalt zich doorheen uw leven in een lagere premie voor uw aansprakelijkheidsverzekering. Let wel op, wanneer u de leeftijd van 70 jaar heeft overschreden gaat de premie weer iets omhoog.

Eén aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin

Telt u een groot gezin of wilt u gewoon ook uw partner laten meeverzekeren in de Inshared aansprakelijkheidsverzekering? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Niet alleen uw partner kan mee opgenomen worden in dezelfde verzekering, dit geldt eveneens voor uw kinderen. Dit laatste is interessant, want kinderen zijn er zich vaak niet van bewust hoe snel er schade aangebracht kan worden aan de spullen van derden en welke (financiële) gevolgen dit kan hebben. Op bezoek bij de opa even die nieuwe iPad laten vallen en stuk maken kan al snel ettelijke honderden euro's aan schade opleveren. Gelukkig zijn ook dergelijke schadegevallen perfect in te dekken door middel van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering.

Schade van uw huisdier(en) meeverzekerd

Niet alleen kinderen zijn regelmatige veroorzakers van schade aan derden, wat bijvoorbeeld ook te denken van huisdieren? We staan er vaak niet bij stil, maar ook onze lieftallige viervoeters kunnen u zomaar behoorlijk op kosten jagen. Het zal u evenwel goed doen om te horen dat ook uw huisdieren probleemloos opgenomen kunnen worden in de aansprakelijkheidsverzekering die door Inshared wordt aangeboden.

Schadegevallen die niet worden ingedekt

Het spreekt voor zich dat de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared in bepaalde gevallen ook geen tussenkomst biedt. Om een compleet beeld te krijgen van de schadegevallen waarin u zelf dient in te staan voor de financiële gevolgen van gemaakte schade is het altijd aan te raden om de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen, maar wij hebben de interessantste er alvast even voor u uitgehaald. In eerste instantie wordt schade aan gehuurde artikelen bijvoorbeeld nooit ingedekt. Dit geldt eveneens voor opzettelijk gemaakte schade evenals voor schadegevallen waarbij mogelijks sprake is van fraude. Zeer belangrijk is ook om er rekening mee te houden dat de premie van uw Inshared aansprakelijkheidsverzekering tijdig wordt betaald. Wanneer dit niet het geval is en u geen betaling uitvoert binnen de 14 dagen van de eerste aanmaning zult u immers niet langer verzekerd zijn met alle mogelijke financiële gevolgen van dien.

Ook geen tussenkomst bij zakelijke schade

Naast bovenstaande gevallen die buiten de Inshared aansprakelijkheidsverzekering vallen geldt dit eveneens voor schade die wordt gemaakt tijdens het uitoefenen van uw beroep. Wanneer u ook dit soort schade wenst in te laten dekken dient u hiervoor een aparte verzekering af te sluiten. Dit geldt overigens ook voor schade die in het buitenland wordt opgelopen tijdens een zakelijk verblijf.

Beperkt eigen risico van 100 euro

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering voorziet een eigen risico die is vastgesteld op een bedrag van 100 euro. Dit betekent dat u in geval van schade altijd een bedrag van 100 euro zelf zult moeten betalen. Gezien het feit dat de gemiddelde schadeclaim vele malen hoger ligt durven we gerust te stellen dat dit eigen risico eigenlijk haast verwaarloosbaar te noemen is.