Verzekeruzelf
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Over ons

Deze pagina hebben wij opgesteld om u te informeren over wie wij zijn. Aansprakelijkheidsverzekering.net is in handen van een marketing bedrijf. De eigenaren achter de website zijn zelf geen verzekeraar of tussenpersoon.

Omdat wij geen verzekeraar of tussenpersoon zijn mogen wij niet op vragen ingaan welke gaan over advies m.b.t. een verzekering. Daarnaast kunnen wij u geen antwoord geven op vragen over uw huidige verzekering of wijzigingen doorvoeren.

U kunt via ons geen verzekering afsluiten, dit doet u bij de verzekeraar zelf. U gaat naar de website van de verzekeraar en sluit de verzekering daar af, wij zijn geen tussenpersoon.

Wij doen ons best om onze website zo actueel mogelijk te houden aangevuld met handige informatie en tips. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op deze website actueel is of daadwerlijk klopt. Controleer dit altijd.

Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade welke kan voortvloeien uit de relatie met uw verzekaar welke u op onze website hebt aangeklikt. Lees altijd de voorwaarden van uw verzekering door zodat u weet wat u koopt.