FBTO
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

AegonHet kan altijd eens voorvallen dat u per ongeluk schade toebrengt aan derden. Ondanks het feit dat er geen kwaad opzet in het spel is hoeft dit niet te betekenen dat de schadeclaim niet erg hoog kan oplopen. Omwille van deze reden is het altijd interessant te noemen om er voor te kiezen om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit kan onder meer bij Aegon. De Aegon aansprakelijkheidsverzekering is een interessante verzekering die zich kenmerkt door heel wat mooie voordelen. Bovendien is ze relatief voordelig waardoor ze voor een grote groep potentiële verzekeringnemers perfect binnen hun budget zal passen. We stellen de voor- en nadelen van de Aegon aansprakelijkheidsverzekering graag in dit artikel aan u voor.

Direct uw premie berekenen bij Aegon? Klik hier!
Aegon

Wereldwijde dekking

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de Aegon aansprakelijkheidsverzekering niet uitsluitend dekking biedt in eigen land, maar ook wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland op vakantie bent. De wereldwijde dekking van deze verzekering brengt hier en daar wel de nodige beperkingen met zich mee, hoewel beperkingen... U dient er in principe uitsluitend rekening mee te houden dat het verzekerde bedrag tijdens een verblijf in de Verenigde Staten en / of Canada is beperkt tot 1.250.000 euro.

Keuze uit twee verzekerde bedragen

Bovenstaande hoeft voor een groot deel van de verzekeringnemers die er voor kiezen om de Aegon aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten eigenlijk geen probleem te vormen. U dient bij het ondertekenen van de verzekeringsovereenkomst immers een keuze te maken uit twee bedragen die ingedekt kunnen worden. We onderscheiden op dit vlak het bedrag van 1.250.000 euro van 2.500.000 euro. Indien u kiest voor deze laatste mogelijkheid heeft dit uiteraard een directe impact op de verzekeringspremie die in rekening wordt gebracht.

Niet alleen u bent verzekerd

De Aegon aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die niet alleen schade door uzelf of door bijvoorbeeld uw partner indekt. Deze verzekering voorziet namelijk standaard ook een dekking voor schade die uw kind en zelfs uw huisdier heeft gemaakt. Op deze manier kunt u steeds met een gerust gevoel gaan slapen, uw volledige gezin is tegen de belangrijkste risico's perfecte ingedekt en dat voor een meer dan degelijk bedrag.

Eigen risico naar keuze

Bij heel wat aansprakelijkheidsverzekeringen bent u verplicht om rekening te houden met een bepaald eigen risico. Dat is bij de Aegon aansprakelijkheidsverzekering standaard helemaal niet het geval, in tegendeel. U kunt er eventueel wel zelf voor kiezen om een bepaald eigen risico in te bouwen. Veel verzekeringnemers kiezen hier uiteindelijk toch voor omdat ze op deze manier uiteraard een extra besparing op de verzekeringspremie kunnen bekomen.

Nadelen van de Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Ondertussen hebben we reeds een aantal zeer interessante voordelen die zijn verbonden aan de Aegon aansprakelijkheidsverzekering voor u op een rijtje gezet. U zult evenwel ook graag een goed zicht willen hebben op de eventuele nadelen die deze verzekering met zich meebrengt. Er zijn er wel een paar waar u rekening mee zal willen houden. Het eerste nadeel gaat bijvoorbeeld schuil in het feit dat schade welke wordt veroorzaakt door uw motorvoertuig niet door de aansprakelijkheidsverzekering wordt ingedekt. Bovendien is het ook zo dat de schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een vriendendienst wordt beperkt tot 12.500 euro. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste nadelen die toch geen echte afbreuk doen aan de waarde van deze verzekering.

Veelzijdige, klantvriendelijke en voordelige verzekering

Alles bij elkaar gezien kunnen we alleen maar stellen dat de Aegon aansprakelijkheidsverzekering een erg veelzijdige en bovendien klantvriendelijke verzekering is welke heel wat interessante dekkingen voorziet. Bovendien zijn ook de bedragen die ingedekt kunnen worden meer dan behoorlijk en dat tegen een zeer interessante premie. Zou u met een geruster hart slapen wanneer u weet dat eventuele schade die wordt veroorzaakt door uw gezin ten allen tijde wordt ingedekt? Wilt u de financiële gevolgen van dergelijke schade volledig kunnen indekken? In dat geval is het afsluiten van de Aegon aansprakelijkheidsverzekering voor u absoluut interessant te noemen.