Centraal Beheer
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

Centraal BeheerCentraal Beheer Achmea staat landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Centraal Beheer Achmea is in 1909 begonnen met een klein kantoor voor verzekeringen van werkgevers.

In de jaren 70 is Centraal Beheer Achmea verhuisd van Amsterdam naar Apeldoorn. En dat bleek een goede keuze: wie kent de reclame van “even Apeldoorn bellen” immers niet?

Direct uw premie berekenen bij Centraal Beheer? Klik hier!
Centraal Beheer

Bijzonderheden Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland maar heeft ondanks haar omvang, toch rechtstreeks en persoonlijk contact met haar klanten. Zo biedt het bedrijf haar klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid. Deze in Apeldoorn gevestigde verzekeraar is door de jaren heen uitgegroeid tot een duidelijke en betrouwbare partij. Zo biedt Centraal Beheer Achmea pensioen-, levens- en schadeverzekeringen aan. Het bedrijf biedt deze verzekeringen aan zowel particulieren als zakelijke contacten aan. Centraal Beheer Achmea werkt niet met tussenpersonen. Omdat er niet met tussenpersonen gewerkt wordt, kan er snel en gemakkelijk geschakeld worden en kunnen de producten rechtstreeks aan de klant verkocht worden.

Voordelen

Een aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer Achmea biedt een hoop voordelen. Zo kunt u de verzekering prima aanpassen aan uw eigen situatie. Partners en kinderen kunnen worden meeverzekerd. Dit geldt ook voor huisdieren. En dat is wel zo handig. U kunt zich standaard verzekeren tot een miljoen euro, maar indien dit bedrag niet genoeg is, kunt u er altijd voor kiezen dit bedrag te verhogen tot 2,5 miljoen euro.

Centraal Beheer Achmea biedt een riante vergoeding. Voor alle spullen wordt de dagwaarde uitbetaald, terwijl er bij schade aan personen wordt gekeken naar de kosten die hierdoor ontstaan. Ook diverse extra kosten, zoals de kosten van een rechtszaak, zijn verzekerd. U weet immers nooit waar u mee te maken krijgt. Een ander voordeel is dat ook schade die u veroorzaakt in het buitenland wordt vergoed. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken indien u een tripje naar het buitenland maakt.

Nadelen

Naast vele voordelen, heeft de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer Achmea ook enkele nadelen. Er zijn namelijk situaties waarin de verzekering niet alles dekt. Zo kan er minder uitbetaald worden indien u schade veroorzaakt bij het helpen van een ander. Bijvoorbeeld wanneer u helpt met verhuizen. Er wordt dan maximaal €1000,- uitbetaald. Ook zijn er bepaalde situaties waarin de verzekering niets dekt. Dit kan voorkomen wanneer u schade veroorzaakt aan uw eigen woning, of wanneer u met uw boot of auto schade veroorzaakt. Ook wanneer de schade expres wordt veroorzaakt, dan betaalt de verzekeringsmaatschappij niet uit. Naar onze mening is dat eigenlijk ook vrij logisch. Het zou toch wel te gek worden wanneer u geld terug zou krijgen bij opzettelijke schade. Al met al zijn het redelijke voorwaarden die Centraal Beheer Achmea stelt.

Conclusie

We kunnen eigenlijk niet anders dan concluderen dat de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer goed in orde is. De verzekeraar biedt een betrouwbare en duidelijke verzekering aan, waarin de voorwaarden op een heldere manier zijn omschreven. Al met al een prima aansprakelijkheidsverzekering.