Zelf
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Unive aansprakelijkheidsverzekering

Unive Univé is één van de grootste verzekeraars die Nederland rijk is. Als Adviseur en klant coöperatieve vereniging werkt het bedrijf zonder winstoogmerk. Dat houdt in dat de klanten van Univé tevens haar leden zijn. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal bij Univé en niet, zoals bij zoveel andere verzekeraars, het streven naar winst.

Het uitgangspunt van Univé is dat u als lid positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. De slogan van het bedrijf is niet voor niets “Univé, daar plukt ú de vruchten van!”.

Direct uw premie berekenen bij Unive? Klik hier!

Bijzonderheden Univé

Univé is dus een verzekeringsorganisatie die werkt zonder winstoogmerk. Univé helpt haar leden met liefde en plezier' met hun verzekeringen en aanverwante zaken. Of het nu gaat om een schade-, zorg- of levensverzekeringen, financiële diensten en hypotheken, adviezen op maat of snelle, betrouwbare en deskundige service; bij Univé staat men voor u klaar. Het bedrijf wil met het aanbod aan informatie en adviezen uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid. Daarom onderhoudt Univé een persoonlijke band met haar leden en zorgt Univé ervoor altijd en overal goed bereikbaar te zijn. Univé ontplooit en ondersteunt daarnaast ook activiteiten die voor leden, medewerkers en hun omgeving het leven en werken niet alleen aangenamer, maar ook veiliger maken.

Voordelen van de Univé aansprakelijkheidsverzekering

Met de Univé aansprakelijkheidsverzekering bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaald. De verzekeringen van Univé zijn niet in het leven geroepen met het oog op winst, en daardoor zijn de premies laag. Daarnaast kunt u bij Univé terecht voor elke denkbare verzekering. Bovendien geniet u bij het afsluiten van meerdere producten van aantrekkelijke korting. Hoe meer afgesloten producten, des te hoger is uw kortingspercentage! Een groot pluspunt van een Univé verzekering is daarnaast de hoge mate van service. Schade melden gaat gemakkelijk en snel. Ook hulp bij het melden van schade vindt u terug in de uitstekende service. En dat alles natuurlijk voor een aantrekkelijke premie.

Nadelen van de Univé aansprakelijkheidsverzekering

U heeft natuurlijk de kans dat u een aansprakelijkheidsverzekering afsluit en verder geen schade veroorzaakt. U betaalt dan dus premie, terwijl u niets krijgt uitgekeerd. Echter, met het betalen van premie, koopt u natuurlijk voornamelijk een stukje zekerheid. Want een ongelukje is nooit te voorspellen. Daarnaast is het niet mogelijk om echt álle denkbare schade te dekken. Bekijk dus voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering altijd goed alle voorwaarden.

Conclusie

Met een aansprakelijkheidsverzekering van Univé dekt u vrijwel alle zaakschade en letselschade die u veroorzaakt bij een ander. Ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje, en het is wel zo prettig dat dit dan goed kan worden opgelost; zowel voor uzelf als voor een ander. Bij Univé sluit u gemakkelijk en snel een aansprakelijkheidsverzekering af. U bent dan verzekerd tegen een aantrekkelijke premie, en kunt rekenen op een uitstekende service.

Hulp nodig bij schade melden of advies inwinnen over het afsluiten van de juiste verzekering? Bij Univé kunt u altijd terecht, voor al uw verzekeringen. En hoe meer verzekeringen u afsluit bij Univé, des te meer korting u krijgt. Wel zo gemakkelijk: al uw verzekeringszaken op dezelfde plek geregeld. Bereken vandaag nog uw premie online en verzeker direct uw aansprakelijkheidsverzekering.