FBTO
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Zelf aansprakelijkheidsverzekering

Zelf.nlZelf is onderdeel van SNS Reaal en zat voorheen bij Proteq. Proteq kreeg van SNS Reaal veel de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Toen is het experimenteren met online verzekeren begonnen. Wat ooit begon onder de noemer Zelf.nl, heet tegenwoordig gewoon Zelf.

Bijzonderheden Zelf

Zelf wilde een bedrijf opzetten dat zo betrouwbaar was, dat ze er zelf ook mee in zee zou gaan. Dat maakt Zelf anders. Zelf biedt namelijk goede verzekeringen waarbij het superduidelijk is wat wel en niet gedekt wordt. En als u dan een probleem heeft, dan helpt Zelf u natuurlijk graag totdat het probleem opgelost is. De medewerkers staan klaar bij de telefoon, maar kunnen u ook alles zo uitleggen dat u het heel gemakkelijk zelf kunt regelen. De keuze is dus aan u.

Direct uw premie berekenen bij Zelf? Klik hier!
Zelf

Voordelen

Zelf biedt u een goede verzekering en duidelijkheid over wat wel en wat niet gedekt wordt. Ervaart u onverhoopt problemen? Dan helpt het personeel van Zelf u net zolang totdat het probleem is opgelost. Dit kan per telefoon, per e-mail, of hoe u het maar wilt. Bij Zelf zijn ze zich er van bewust dat verzekeringen voor veel mensen niet het leukste onderwerp is. Deze kennis siert de maatschappij. Door de deskundige medewerkers en een bereikbaarheid waar ‘u’ tegen gezegd mag worden, kan alles correct worden afgehandeld. Verschillende onafhankelijke beoordelingssites spreken vol lof over Zelf. Zijn er ook dingen die wat minder zijn aan de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf?

Nadelen

De afhandeling van problemen mag dan helder en correct zijn, toch is de service enigszins traag. Verstuurt u een e-mail, dan krijgt u binnen tien werkdagen bericht. Wij vinden dit een vrij lange wachttijd. Dit is meteen ook het enige kritiekpuntje.

Conclusie

Tegen een scherp tarief bent u voor een flink bedrag verzekerd. De afhandeling is correct, maar de snelheid van deze afhandeling laat nog wat te wensen over. Misschien is dit een verbeterpuntje voor Zelf? Al met al lijkt deze maatschappij een geduchte concurrent te zijn voor de grote aanbieders die ons land rijk is.