Centraal Beheer
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Ohra aansprakelijkheidsverzekering

OhraOndanks het feit dat een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten eigenlijk niet verplicht is moet het toch gezegd dat dit zeer aan te raden is. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering zorgt er namelijk voor dat u altijd bent ingedekt tegen de mogelijke financiële gevolgen die veroorzaakte schade met zich meebrengt. Bovendien geldt de aansprakelijkheidsverzekering van bijvoorbeeld Ohra niet uitsluitend in uw eigen land, maar ook wanneer u op vakantie bent in het buitenland. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat mogelijks onopzettelijk veroorzaakte schade perfect kan worden ingedekt en betaald.

Direct uw premie berekenen bij Ohra? Klik hier!

Dekking tegen materiële en lichamelijke schade

De Ohra aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die dekking biedt bij zowel materiële als bij lichamelijke schade. De schade is in beide gevallen ingedekt tot een bedrag van een slordige 1.000.000 euro en dat per schadegeval. Bovendien is het ook altijd interessant om te weten dat de Ohra aansprakelijkheidsverzekering niet uitsluitend een dekking voorziet voor schade die wordt aangebracht door personen. Wat bijvoorbeeld wanneer uw huisdier schade toebrengt aan de eigendom van de buurman of iemand anders uit de straat? Ook in dit geval zult u een beroep kunnen doen op de Ohra aansprakelijkheidsverzekering om de veroorzaakte schade te laten vergoeden.

Een verzekering voor het hele gezin

De Ohra aansprakelijkheidsverzekering profileert zich als een verzekering voor het hele gezin. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat u probleemloos zelf kunt aangeven welke personen u allemaal wenst in te dekken. Wilt u bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering alleen voor u afsluiten of wilt u graag dekkingen voorzien voor het volledige gezin? Bovendien wilt u misschien ook graag dat uw kinderen zijn verzekerd, zelfs wanneer ze niet thuis wonen, maar bijvoorbeeld ergens in hun universiteitsstad overnachten. In al deze gevallen zult u kunnen vaststellen dat de Ohra aansprakelijkheidsverzekering voor u de perfecte oplossing in huis heeft waardoor u in alle omstandigheden op beide oren kunt slapen. De aansprakelijkheidsverzekering van Ohra biedt u bovendien een wereldwijde dekking waardoor u ook tijdens uw vakantie bent ingedekt tegen mogelijke schade.

Schadegevallen die worden uitgesloten

Het spreekt voor zich dat de Ohra aansprakelijkheidsverzekering uiteraard niet in alle situaties een dekking zal voorzien. Een bekend voorbeeld van een schadegeval waarbij er geen dekking wordt geboden is bijvoorbeeld de situatie waarin er schade wordt veroorzaakt door een voertuig. Hiervoor dient u steeds uw WA-verzekering in te schakelen. Een andere situatie waarin u de verzekeraar nooit aansprakelijk kunt stellen voor het vergoeden van de schade is wanneer er sprake is van opzet. Ook bij schade door seksuele handelingen kan er nooit tussenkomst worden geboden door de aansprakelijkheidsverzekering van Ohra.

Ook geen dekking voor zakelijke schadegevallen

Zoals u reeds heeft kunnen lezen biedt de Ohra aansprakelijkheidsverzekering in bepaalde situaties ook helemaal geen tussenkomst. Een bekend voorbeeld is bijvoorbeeld de situatie waarin u bezig bent met het uitoefenen van werkzaamheden in het kader van het bedrijf waarvoor u werkzaam bent. Ook wanneer u allerhande handenarbeid uitvoert is de kans groot dat de verzekering in geval van mogelijke schade niet tussenbeide zal komen.

Geen eigen risico met Ohra aansprakelijkheidsverzekering

Vaak denken potentiële verzekeringnemers dat ze bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering zoals deze van Ohra rekening moeten houden met een stevig eigen risico. Dit komt uiteraard vooral door de hoge bedragen die steevast worden ingedekt. In de praktijk is dit echter niet het geval. Neem nu bijvoorbeeld de Ohra aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer u er voor kiest om deze verzekering af te sluiten zult u merken dat u zelfs helemaal geen rekening dient te houden met een bepaald eigen risico. Het volledige bedrag van het schadegeval zal dan ook (rekening houdende met de limieten die van toepassing zijn) door de verzekeraar worden ingedekt.