Verzekeruzelf
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

VerzekerUzelf aansprakelijkheidsverzekering

VerzekerUzelf Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en 100% staatssteunvrije verzekeraar. Het bedrijf staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren. Tegenwoordig is er immers veel keuze, aangezien de klant genoeg opties wil hebben.

Dankzij een stukje goed georganiseerde automatisering kunt u bij Verzekeruzelf.nl zelf uw premies berekenen. Tevens kunt u zelf in vier stappen heel eenvoudig een verzekering afsluiten.

Direct uw premie berekenen bij VerzekerUzelf? Klik hier!
VerzekerUzelf

Bijzonderheden Verzekeruzef

Verzekeruzelf.nl maakt bewust geen gebruik van zaken als callcenters of tussenpersonen. Alle communicatie van het bedrijf verloopt via de e-mail of via de website. Dat scheelt flink in de kosten en dat ziet u terug in de lage premies van Verzekeruzelf.nl. Tevens kent Verzekeruzelf.nl geen opzegtermijnen of looptijden, dus u zit nergens aan vast. U kunt uw polis heel gemakkelijk per direct beëindigen. Mocht u te veel premie hebben betaald en recht hebben op restitutie? Dan stort het bedrijf het verschuldigde bedrag binnen een week terug op uw rekening. Een solide bewijs dat Verzekeruzelf.nl staat voor vrijheid en kwaliteit!

Voordelen

Er zijn veel bedrijven bij wie u een aansprakelijkheidsverzekering af kunt sluiten. Nu is natuurlijk de vraag waarom u deze verzekering het beste af kunt sluiten bij Verzekeruzelf. De voordelen van de verzekering bij Verzekeruzelf is onder andere dat de verzekering dagelijks te beëindigen is en dat alles online geregeld kan worden. Op deze manier kunt u uw verzekering gemakkelijk volgen op het internet.

Daarnaast vraagt Verzekeruzelf een lage premie, vergeleken met andere verzekeraars. De kosten voor de verzekering voor het eenpersoons huishouden liggen gemiddeld €7,- goedkoper per jaar. De kosten die men bij Verzekeruzelf betaalt voor de verzekering van een meerpersoonshuishouden, liggen gemiddeld €15,- lager per jaar, vergeleken met andere verzekeraars.

Daarnaast is het prettig dat de website van Verzekeruzelf veel positieve beoordelingen heeft gekregen op het internet. Op de website Independer heeft Verzekeruzelf een gemiddeld klantcijfer van 7,9 gekregen, en dat uit maar liefst 1275 beoordelingen!

Nadelen

Op andere websites worden ervaringen met Verzekeruzelf gedeeld. De klanten van Verzekeruzelf waren over een punt niet tevreden. Dit punt is het in contact komen met de organisatie. De leden hebben lang in de wacht moeten staan aan de telefoon en hebben niet altijd een reactie gekregen op vragen die zij hebben gesteld per e-mail. Wel heeft Verzekeruzelf contact opgenomen met deze leden die een reactie hebben achtergelaten op het forum. Desalniettemin zal het bedrijf oplossingen bedenken voor het communicatieprobleem.

Conclusie

De aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf is eenvoudig af te sluiten. De verzekeringen worden geheel online afgesloten, zodat dit de klant weinig moeite kost. De verzekering is daarnaast dagelijks te beëindigen. Uit vergelijking met de concurrenten blijkt dat de verzekeringen van Verzekeruzelf een stuk voordeliger zijn. De klanten kunnen bij Verzekeruzelf al gauw €7,- a €15,- goedkoper uit zijn dan bij andere verzekeraars. Ook is de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf positief beoordeeld door klanten op de vergelijkingswebsite Independer. De verzekering van Verzekeruzelf is gemiddeld beoordeeld met een 7,9.

Wanneer de plus- en minpunten met elkaar worden vergeleken, blijkt dat de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf als positief wordt ervaren door klanten. De website geeft duidelijke informatie en verzekeringen zijn snel af te sluiten.