Verzekeruzelf
 • Aansprakelijkheidsverzekering kapot raam

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Op aansprakelijkheidsverzekering.net kunt u bekijken welke verzekering het beste bij u past!

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken
 • aansprakelijkheidsverzekering kapotte vaas

  Oeps, schade is zo gemaakt!

  U bent op visite en uw kind stoot een dure vaas om, oeps! Geen zorgen, een aansprakelijkheidsverzekering dekt it.

  Ja, ik wil nu vergelijken
  Vergelijken

Meeùs aansprakelijkheidsverzekering

Meeùs Meeùs is onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep (UMG). De focus van deze groep ligt op drie merken: Meeùs, Kröller en IAK. Aan het einde van 2013 werkten er bijna 1600 mensen bij UMG. Meeùs is een organisatie die niet alleen verzekeringen verzorgt, maar ook pensioenen en hypotheken aanbiedt. Met een goede reputatie als een van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, is deze organisatie van alle markten thuis.

Goed financieel management is volgens Meeùs de sleutel tot succes en in de gekozen markten en doelgroepen streeft Meeùs naar marktleiderschap. De bedrijfsstrategie heeft vier pijlers: betrokken medewerkers, loyale klanten, eenvoudige werkprocessen en een winstgevendheid die duurzaam is.

Direct uw premie berekenen bij Meeùs? Klik hier!

Bijzonderheden Meeùs

Meeùs is in Nederland de enige tussenpersoon die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken. Wanneer u dus op zoek bent naar een betrouwbare partij voor (advies over) verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken, bent u bij Meeùs aan het juiste adres. Met eigen vestigingen door heel Nederland is Meeùs daar waar de klanten wonen, werken, maar vooral ook leven. Bij een aantal grote klanten, waaronder ziekenhuizen, is Meeùs zelfs permanent aanwezig.

Voordelen

Schadeclaims kunnen hoog oplopen, en een goede verzekering is dan ook zeker belangrijk. Op deze manier hoeft u het bedrag niet zelf uit eigen portemonnee te betalen en voorkomt u dat u honderden euro's kwijt bent. De aansprakelijkheidsverzekering van Meeùs biedt een goede kwaliteit en zekerheid, zonder daarvoor veel te moeten betalen. Het berekenen van de premie wordt u erg makkelijk gemaakt op de website. Na het invullen van een paar gegevens wordt de premie voor u berekend. Erg handig dus. Niet meer moeilijk doen met getallen uitrekenen. Nee, dat wordt voor u gedaan.

Tevens is de aansprakelijkheidsverzekering gewoon goedkoop te noemen. Er wordt een lage premie berekend. Erg handig is het ook dat de verzekering een wereldwijde dekking heeft. Of u nu in Nederland bent, of in het buitenland: het maakt niets uit. Ook geldt de aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin. Wel zo handig als de kinderen schade veroorzaken. Zo hoeft u niet voor ieder gezinslid een eigen verzekering af te sluiten. Bepaald letsel kan flink in de papieren lopen. De aansprakelijkheidsverzekering van Meeùs verzekerd schade tot € 2.500.000.

Nadelen

Op de aansprakelijkheidsverzekering van Meeùs is eigenlijk vrij weinig aan te merken. Het enige minpuntje aan het afsluiten van deze aansprakelijkheidsverzekering, is dat alleenstaanden zonder kinderen iets minder opties hebben dan wanneer u wel een partner en kinderen heeft. Zo kunt u er als gezin voor kiezen om een deel eigen risico op te nemen, waardoor de maandelijkse premie lager uitvalt. Als alleenstaande heeft u deze optie niet. Toch hoeft dit niet verkeerd uit te pakken. De financiële zekerheid van veel huishoudens is vaak een stuk minder zeker wanneer een eigen risico wordt gevraagd. Zonder eigen risico heeft u dit probleem niet.

Conclusie

Al met al is de aansprakelijkheidsverzekering van Meeùs een goede keuze. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en kan u voldoende informeren over de opties die u heeft bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Of u nu alleen bent of een partner heeft.